post@nso.no   +47 90 100 333
Årets konferanse tar form

Årets konferanse tar form

«Vinterens vakreste eventyr»? For mange er det forhåpentligvis hvert fall et av flere høydepunkt i en ellers mørk vintermåned; nemlig NSOs Industrivernkonferanse 2017 i desember.

– Det finnes mange ordtak om at man ikke skal forandre en vinneroppskrift, og det gjør vel ikke dere i NSO heller, direktør Knut Oscar Gilje?

– Nei, vi beholder de aller fleste av momentene folk kjenner fra før, samtidig som vi ønsker å fornye oss. Vi har lest gjennom tilbakemeldingene fra dem som deltok i fjor, og vi kommer til å bruke disse tilbakemeldingene og forslagene aktivt under planleggingen av årets konferanse.

– Så hva kan deltakerne forvente seg i år?

– Som tidligere år lover vi faglig interessante foredrag, en spennende og interaktiv utstilling og gode muligheter for nettverksbygging. På tirsdagen vil det bli noen foredrag i plenum før vi fortsetter med suksessen med parallellseksjoner på ettermiddagen. Vi ønsker å lage et bedre og bredere tilbud til virksomheter med grunnleggende industri­vern, og med parallellseksjoner kan de velge det som er mest relevant og dermed skreddersy sin egen konferanse.

– Hva blir nytt i år?

– Vi ønsker å gjøre deler av konferansen mer praktisk, og håper å kunne vise frem gode verktøy og fremgangsmåter som deltakerne kan overføre og bruke på sin virksomhet. Noen av temaene vi ønsker å vie oppmerksomhet er øvelser, gode systemer for varsling og selvsagt erfaringer fra reelle hendelser. I tillegg kommer vi til å ha en veldig hyggelig «early bird»-rabatt for dem som melder seg på konferansen tidlig, så følg med på NSOs Facebook-side og på nso.no!

 

Industrivernkonferansen

  • Industrivernkonferansen arrangeres av NSO. Konferansen holdes hvert år den første tirsdagen og onsdagen i desember.
  • Konferansen tilrettelegges for ledende fagpersoner innen bered­skap og industri­vern.
  • I år holdes konferansen 5.-6. desember på Thon Hotell Arena, Lillestrøm.

Leave a Reply